Escenari Lliure!!!

Cada nit de Peixera, quan s’acaben les actuacions programades, l’escenari sota la carpa s’omple d’espontanis amb ganes d’actuar, d’exhibir-se, de mostrar les seves qualitats artístiques al públic peixeril.

L’escenari lliure obre els braços, les cames i les portes a tots aquells que vulguin actuar davant de públic, ja sigui amb música, amb teatre, acudits, malabars, strip-tease o qualsevol altre disciplina artística.

El Senyor (CRIT) us convida a disfrutar d’aquest escenari lliure (des de la platea, com a públic, o des de dalt l’escenari, com a artista) els dies 29 de Juliol, 5 d’Agost i 12 d’Agost. Volem mirar-vos, volem ser voyeurs i disfrutar d’allò que ens oferiu a l’escenari.

Ja ho sabeu, si teniu inquietuts artístiques i voleu un racó per actuar poseu-vos en contacte amb nosaltres. De moment, ja tenim algunes actuacions confirmades per aquest escenari lliure, però les nits són llargues i tothom hi té cabuda.

L’escenari lliure de La Peixera us espera!!!!!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Escenari Lliure!!!

  1. guisante diu:

    estas dient que podem utilitzar la peixera com un speakers corner? maleïr a tothom?? maleïr a totdom??
    bo és saber-ho

    😉

Els comentaris estan tancats.