Presentació Oficial de la Peixera

El Senyor Crit ha decidit presentar el festival la Peixera al gran públic, i és per això que ha aconseguit introduir-se a l’última jornada de l’Altre Clavé d’enguany, que serà aquest dijous dia 20 de Juliol. A partir de les 22:30h a la Plaça Miquel Martí i Pol hi haurà música, teatre i…La Peixera!!

Da’ltra banda, el proper diumenge 23 de Juliol es realitzarà una sessió especial del programa radiofònic "L’òvul" dedicat a La Peixera. Serà a partir de les 21h a Ràdio Tordera (107.1 FM o bé per internet a www.radiotordera.com).

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Presentació Oficial de la Peixera

  1. wowgold diu:

    wow gold:wow gold,wow gold website:wow gold tks

Els comentaris estan tancats.