Josep Pedrals i Guillamino. Endoll.

Josep Pedrals i Guillamino es troben a Endoll per presentar una potent combinació dels seus estils: poesia recitada sobre una base de música electrònica que ens porten a un hip-hop poètic.

La Peixera serà un dels diversos llocs on es podrà veure Endoll, juntament amb altres ciutats i pobles del nostre país i de l’extranger.

[@more@]

Josep Pedrals (Barcelona, 1979). És poeta i recitador. Féu de llibreter durant un temps. Des de l’any 1997 és activista a favor del valor de l’oralitat de la poesia. Ha coordinat i coordina diversos cicles de poesia en locals de Barcelona i Cornellà i actua constantment pels Països Catalans i Espanya. Recentment, també ha actuat a Portugal i al Benelux. Va ser membre fundador de la revista objectual Al buit i codirector de l’obra teatral Wamba va!, estrenada amb èxit al Mercat de les Flors de Barcelona. Ha treballat en l’ensenyament de la poesia (per al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i per al Caixa Fòrum). És autor d’ Els buits enutjosos (1999), Escola italiana (2003) i Eclosions (2005).

Josep Pedrals

Guillamino és un home-orquestra que va descobrir els seqüenciadors i els samplers. És una cosa així com un Pascal Comelade electrònic, o potser un Herbert amb guitarra espanyola caigut per un error a l’Empordà, on expliquen que el talent i la racionalitat es barregen amb el geni i la follia. Ho va demostrar amb el seu primer disc, dia 1, que ha estat punxat a la BBC per Pilles Peterson i el mític John Peel. Ara repeteix amb Somnis de lloc, que s’atreveix a mesclar sardana amb house.

Discografia:

1 dia (LP, BankRobber, 2003), Somnis de llop (LP, BankRobber, 2005)

Guillamino

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.